VVV TESSENDERLO

    Terug

.

De deelnemers kunnen vanaf 18.00 uur starten voor een ronde van Gerhagen van ongeveer 4 km langs een volledig met kaarsen verlicht parcours. Dat kan ook met een huifkar of een kerstkoets die onophoudend tussen de locaties pendelen en waarmee de bezoekers gratis kunnen meerijden. De Kerstman is ook van de partij en heeft wat verrassends in petto. In de horecazaken worden speciale hapjes en drankjes in de kerstsfeer aangeboden. In het bosmuseum vinden optredens plaats van muziekensembles en koren met kerstliederen.
In mančge Zavelhof vinden demonstraties dressuur plaats door paardenverenigingen. In de kantine van de visvijver komt het om 19, 20 en 21.00 uur tot een verschrikkelijke clash tussen Sint-Martinus, Sint-Niklaas en de Kerstman die onder elkaar zullen uitmaken wie nu de grootste kindervriend is. De ‘menselijke’ aspecten van de drie sinten komen aan het licht. Daarom is het best dat te kleine kinderen niet aanwezig zijn.
De toegang is gratis. Organisatie VVV-Tessenderlo met medewerking van het gemeentebestuur. Info: 013 35 33 31; VVV@tessenderlo.be; website www.vvvtessenderlo.be
.